Radio Ilijas listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio Ilijas has become a very popular radio station of Bosnia in a very short matter of time with their friendly approach towards their listeners.
Radio Ilijas official website address is www.radioilijas.ba
Radio Ilijas
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Ilijas ]