top logo
Radio Herceg Bosna është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Radio Herceg Bosna transmeton në më të madh Bjelasnicë, Bosnja dhe Hercegovina zonë dhe më gjerë. Radio Herceg Bosna japë më të mirë të muzikës specialist, programet e komunitetit dhe artet. Radio Herceg Bosna adresa faqen zyrtare është www.rtv-hb.com
Radio Herceg Bosna
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Herceg Bosna ]