top logo
Radio Dobre Vibracije është një jetojnë transmetimi radio stacioni në internet nga Bosnja dhe Herbz. Ajo është shumë popullor në këtë vend për të luajtur afrikane Muzikë, Hip Hop, Reggae rreth orën. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online.
Faqja zyrtare e Radio Dobre Vibracije është www.rdv.ba
Radio Dobre Vibracije
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio Dobre Vibracije ]