top logo
Radio D7 është transmetuar nga Bosnja. Radio D7 është 4 vjeç, dhe ofron muzikë tradicionale. Qëllimi ynë është për të sjellë vendin më pranë dëgjuesve tanë, sepse shumica e tyre jetojnë larg nga vendi ku ata kanë lindur. Faqja zyrtare e Radio D7 www.radiocarsija.com
Radio D7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Radio D7 ]