top logo
DM Radio Bijeljina is a popular hit radio channel based in Bosnian. DM Radio Bijeljina plays various types of music genres like Pop, Hits and very conscious about listeners demand and choice. Getting audiance reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën amtare zyrtarisht. DM Radio Bijeljina is also operates various informative programs that includes listeners participation.
DM Radio Bijeljina official website address is www.dmradiobijeljina.com
DM Radio Bijeljina
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : DM Radio Bijeljina ]