DM Radio Bijeljina broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio DM ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, They also have programs for ethnic communities Bosnia, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
DM Radio Bijeljina official website address is www.dmradiobijeljina.com
DM Radio Bijeljina
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : DM Radio Bijeljina ]