top logo
BH Radio R1 është një stacion radio online në Sarajevë, Bosnja dhe Hercegovina. BH R1 Radio Komuniteti transmetimit, Më 40 / Pop Muzikë. BH R1 Radio jetojnë transmetimin nga Sarajeva, Bosnja dhe Hercegovina. BH R1 Radio adresa e internetit zyrtare është www.bhrt.ba
BH R1 Radio
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : BH R1 Radio ]