top logo
Balkan Stacioni Dj Radio kryesisht Ora luajnë muzikë popullore. Balkan Dj Radio jetojnë transmetimit nga Bosnje-Herz.. Balkan Dj Radio gjithashtu luajnë 24hours lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës popullore. Dj Radio adresa e internetit zyrtare të Ballkanit është www.balkan.dj
Dj Radio Ballkan
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Dj Radio Ballkan ]