top logo
Alpha Një Radio transmeton dy muzikë boshnjake dhe ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Vizioni Alpha Një Radio kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si boshnjak ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës Alpha Një Radio shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. Alpha Një Radio adresa e internetit zyrtare është alpha-one.net
Alpha Një Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bosnja dhe Hercegovina : Alpha Një Radio ]