top logo
Radio Panamericana broadcast online 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Radio Panamericana brings you the friendly voices of the community plus a wide range of music, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, They also have programs for ethnic communities Bolivia, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Radio Panamericana adresa faqen zyrtare është www.panamericana-bolivia.com
Radio Panamericana
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bolivia : Radio Panamericana ]