top logo

Majestad FM is a live online radio in Bolivia. Majestad FM broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. Majestad FM are committed to promote Bolivian Culture, Muzikë, Lajm, dhe shumë më tepër me stacionin e tyre.

Majestad FM official website address is www.majestadfm.com

Majestad FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Bolivia : Majestad FM ]