MIX 106FM listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. MIX 106 FM has become a very popular radio station of Hamilton, Bermuda në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.

MIX 106FM official website address is vsb.bm

MIX 106FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bermuda : MIX 106FM ]