Radio Caroline International është prodhuesi i muzikës së vjetër të mirë për të gjithë dëgjuesit e tyre kombëtare dhe posaçërisht ndërkombëtare. Radio luan një numër shumë të madh të këngë popullore nga mosha 60-ta, 70'S, 80'S dhe kështu me radhë. Radio Caroline ndërkombëtar luan një muzikë pop shumë.
Adresa e Radio Caroline Ndërkombëtare faqen zyrtare është www.radiocaroline.international

Radio Caroline Ndërkombëtare
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Radio Caroline Ndërkombëtare ]