Nostalgji 70 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Nostalgji 70 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Arlon, Belgium.

Nostalgji 70
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Belgium : Nostalgji 70 ]