Shëndoshë e re e 98. 1 FM në mënyrë armiqësore dhe entuziazëm merr detyrën lidhur me përmbushjen e luajnë dhe fakte të veçantë dëshirat lidhur me epokën e re e sotme. 98. 1 “Një” është në të vërtetë remapping e soundscape veçantë lidhur me Barbadian Radio

98. 1 FM përveç karakteristika aftë dhe imagjinative e brezit të ri : atletët veçanta, muzikantët veçanta, njerëzit e veçantë e rinj të biznesit për nivelet e shkollave fillore dhe shtesë, ato të lidhura me ndjekjet e ekstra-kurrikulare si kadetëve dhe udhëheqës, shfaqen dhe episod : shumë paketuara përdorur ideal në dancehall, rap dhe tingujt Carribbean.

98.1 Adresa Një zyrtar i internetit është www.theone.bb

98.1 Një
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Barbados : 98.1 Një ]