top logo
Islamic Radio Shqip është Bangladeshi islame radio e parë. Ky jetojnë radio stacioni në internet është transmetuar program islamik, Këngët islame, Gazal, Tilawatul Kur'ani dhe bisedimet islame në gjuhën mbrëmjes. Website zyrtar Radio Shqip është www.irb24.net
Islamic Radio Shqip
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Bangladesh : Islamic Radio Shqip ]