top logo

Naxcivan Muxtar Respublikasi provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.
Naxcivan Muxtar Respublikasi official website address is www.nakhchivan.az

Naxcivan Muxtar Respublikasi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Azerbaijan : Naxcivan Muxtar Respublikasi ]