Triple M Bendigo 93.5 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Bendigo, Australia or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Bendigo, Australia and from the whole world Triple M Bendigo 93.5 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Triple M Bendigo 93.5 Adresa e internetit është www.triplem.com.au

Triple M Bendigo 93.5
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : Triple M Bendigo 93.5 ]