top logo

Townsville Rocks transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Townsville trondit transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të njohur dhe të panjohur Classic, Shkëmb, I vështirë.

Townsville trondit adresa faqen zyrtare është www.townsvillerocks.com

Townsville Rocks
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : Townsville Rocks ]