Sawtelghad Australi

Info koment Stacione raport

Sawtelghad Australia është rrjeti më inovativ i radios arabe në Australi. Ata janë zbavitës, edukativ, informativ, sigurimin e lajmeve dhe çështje aktuale mbulim si në nivel lokal dhe ndërkombëtar. Transmetimin që nga dhjetori 2002, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Filozofia e Sawtelghad Australia është e thjeshtë Ata nuk diskriminojnë. Ata kujdesen si për gjeneratat më të reja dhe ato më të vjetra, si dhe për të gjithë shijen muzikore. Sawtelghad Australia jep një tingull të larmishëm ndërsa lejon njerëzit që flasin arabisht - të dëgjojnë të tyre’ botë me lajmet më të fundit vendorë dhe ndërkombëtarë.
Adresa zyrtare në internet e Sawtelghad Australia është www.sawtelghad.com

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations