top logo

Salt 106.5 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Salt 106.5 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Salt 106.5 Adresa zyrtare e internetit është salt1065.com

Salt 106.5
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : Salt 106.5 ]