Oz Urban Radio is a hit live online broadcasting music channel based on Australia. Oz Urban Radio plays different range of music genres like Urban, RnB and Soul. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Oz Urban Radio official website address is www.ozurbanradio.com

Oz Radio Urban
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : Oz Radio Urban ]