Oldskool Hits broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Oldskool Hits broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, from Country to 80’s, 90'S, 00'S, Më 40 / Pop, Classic Hip Hop, Soul dhe R&B, dhe shumë më tepër.

Oldskool Hits website address is www.hit.com.au

Oldskool Hits
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : Oldskool Hits ]