997 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. 997 Transmetuesit FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Classic Rock, 90'S, 80'S, 70'S, 60'S.

997 FM adresa website zyrtar është www.997fm.com.au

997 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 997 FM ]