1 Mënyra FM

Info koment Stacione raport

1 Mënyra FM transmeton valët e radios që dëgjoni të ashtuquajturat “muzikë moderne për të rriturit” (muzikë rritur bashkëkohore). Kjo shprehje përdoret për të përshkruar një lloj të caktuar programi në radio, në të cilat studentët janë vetëm artistë të rinj dhe këngë të njohura, përveç shkëmbit të fortë.

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations