Atlantike viteve '90 është një tjetër pjesë e të Atlantikut Radio Uk, I cili ju sjell konstante '90 muzikë 24 orë, 7 ditë në javë. Pra, të marrë nga këpucët tuaja lëvizin për disa meloditë e tmerrshëm të lëvizur!!
Pra, në rast se ju u konceptua në vitet '90, ose u rrit, atëherë kjo është lumë për ju dhe padyshim në rast se pavarësisht ju ushqej viteve '90. Ne jemi të përfshirë më shumë viteve '90 hitet për ju për të dëgjuar. Kështu që ju mund të vij herë në ato ditë.

Atlantike viteve '90 adresa e internetit është atlanticradiouk.co.uk

90s atlantike
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 90s atlantike ]