top logo

80s atlantike është një tjetër pjesë e të Atlantikut Radio Uk, I cili ju sjell 80s vazhdueshme muzikë 24 orë, 7 ditë në javë. Pra, të marrë jashtë tregojnë tuaj duke lëvizur për disa viteve '80 meloditë e jashtëzakonshme!!

80s Atlantike shtoni më shumë 80s meloditë e përditshme për të mbajtur rregullim lumë dhe 80 melodi të reja. në mënyrë të sigurt për të akorduar në dhe kujtohem 80 dhe lëvizin çorape tuaj neoni off.

80s Atlantike adresa faqen zyrtare është atlanticradiouk.co.uk

80s atlantike
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : 80s atlantike ]