Magji 96.5 FM welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Oranjestad, Aruba or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Oranjestad, Aruba and from the whole world Magic 96.5 FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

Magji 96.5 FM adresa website zyrtar është www.magic96-5.com

Magji 96.5 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Aruba : Magji 96.5 FM ]