Godit 94 FM është fillimisht një me kohë të plotë Më 40, Pop, Stacioni Adult Bashkëkohor shumë popullor nëpërmjet Oranjestad, Aruba. Godit 94 FM ka transmetuar në ajër dhe në internet nga Oranjestad, Aruba. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, duke përfshirë Fillimi 40, Pop, Adult Bashkëkohore.

Godit 94 FM adresa website zyrtar është www.hit94fm.com

Godit 94 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Aruba : Godit 94 FM ]