Blue FM Aruba transmeton dy Oranjestad, Aruba dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është lloj të ndryshme të muzikës si shkëmb, pop, hip hop, urban, r n b etj. Vizioni Blue FM Aruba kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

Blue FM Aruba adresa faqen zyrtare është www.bluefmaruba.com

Blue FM Aruba
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Aruba : Blue FM Aruba ]