Radio publike e Armenisë jep njëzet e katër orë (24orë) përzierje e një klasifikimeve pak dhe stilet e muzikës. Stacioni luan Lajme, Politikë, Radio publike, ndërsa përpiqet për të qëndruar në dijeni të qëllimeve të anëtarëve të saj të audiencës. Radio publike e Armenia TV nga Giumri, Armenia. Radio Publik i Armenisë adresën e faqes zyrtare të internetit është http://www.armradio.am
Radio publike e Armenisë
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Armenia : Radio publike e Armenisë ]