Sintonia 1000 është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. They are Playing Tango music. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Sintonia 1000 broadcasts to the greater Jose C. Paz, Argentina area and beyond.

Sintonia 1000 Adresa e internetit është www.sintonia1000.com.ar

Sintonia 1000
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Sintonia 1000 ]