Pobre Johnny 88.9 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Pobre Johnny 88.9 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Cordoba, Argentina.

Pobre Johnny 88.9 Adresa zyrtare e internetit është www.pobrejohnny.com.ar

Pobre Johnny 88.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Pobre Johnny 88.9 ]