La Red Rosario FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. La Red Rosario FM broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and Spanish music.

La Red Rosario FM official website address is www.laredrosario.com.ar

La Red Rosario FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : La Red Rosario FM ]