Global Radio Bahia Blanca broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Global Radio Bahia Blanca broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, from Top 40 and Pop Music, Rock Music, Funk Music, Elektronik.

Global Radio Bahia Blanca website address is globalradio.bahiahost.com.ar

Global Radio Bahia Blanca
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Global Radio Bahia Blanca ]