FM Punto 103.9 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

FM Punto 103.9 Adresa zyrtare e internetit është www.puntofm.com.ar

FM Punto 103.9
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : FM Punto 103.9 ]