top logo

Në 2002, FM Eclipse formuar një rreze të cilësisë së shkëlqyer dhe për çdo shije, kënaqshëm dëgjuesin me një orar ideal pune, zyrë, në shtëpi ose të kohës së lirë. FM Eclipse Rock transmetimit – Pop – 80s Retro dhe '90 kombëtare dhe ndërkombëtare.

FM Eclipse të punojnë së bashku me komunat e Tigre, Malvinas Argentinas dhe San Fernando në përhapë informata, aktivitete kulturore dhe çdo gjë që ka të bëjë me komunitetin në çdo rreth informimin e dëgjues të lajmeve më të rëndësishme .

FM Eclipse hapur për të gjithë ata që dëshirojnë të kenë hapësirën e tyre në radio. Ideal për transmetuesit, studentët, Grupi i miqve apo vetëm fqinjët që kryejnë programet e veta muzikore, interesi i përgjithshëm, sportiv, informacionit dhe argëtuese.

FM Eclipse adresa faqen zyrtare është www.radiofmeclipse.com

FM Eclipse
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : FM Eclipse ]