Gradë Fahrenheit 88.7 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Gradë Fahrenheit 88.7 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Gradë Fahrenheit 88.7 Adresa zyrtare e internetit është www.fahrenheit887.com.ar

Gradë Fahrenheit 88.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Gradë Fahrenheit 88.7 ]