AM 1530 broadcasts both Merlo, Argentina and international music that varies too from genre to genre. Merlo, Argentina has its own beautiful tradition of music and culture AM 1530 shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.

AM 1530 Adresa e internetit është www.am1530.com.ar

AM 1530
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : AM 1530 ]