top logo
Për:
Arabisht FM është një angazhim për një qasje të madhe në internet radio. Arabisht FM u krijua me kauzën për të përdorur median si një mjet në lidhje për numrin masiv të njerëzve të shoqërisë. Sjellja e vlera shoqërore, forcimin e lidhja mes popullit të shoqërisë në të njëjtën kohë duke u dhënë atyre një përvojë e radios totale ku ata mund të jenë në gjendje të gjeni çdo gjë që ata mund të kërkojë nga një radio në internet. FM Arabisht duke ofruar programe të shkëlqyera radio ka krijuar një vend për veten e tyre dhe është bërë një nga emri kryesor në komunitetin radio e Dubait. The radio has achieved its name by some of the best socially and cuturally attractive radio programs.
Vend:
Oud dështon
835 Dubai, United Arab Emirates
Telefon:
+971 4 336 9999
Arabisht FM adresa faqen zyrtare është www.dmi.ae
Arabisht FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Arabic : Arabisht FM ]