Radio Andorra 1 is a popular hit radio channel based in Andorra la Vella, Andorra. It plays various types of music genres like Adult Contemporary, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ajo gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin dëgjuesit’ pjesëmarrje. It provides lots of entertainment all day long 24/7.
Radio Andorra 1 Adresa zyrtare e internetit është www.andorra1.fm/index.php
Andorra 1
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Andorra : Andorra 1 ]