top logo
360Radio është një nismë private e cila u krijua për të informuar në lidhje dhe për të promovuar sportet e ujit shëtitje me varkë rekreative: me vela, kanotazh, Janjić, peshkimi, rrëshqitje në ajër, surfing, Aktivitetet nënujore, shëtitje me varkë dhe ski uji. 360Misioni i Radio-së është për të sjellë së bashku praktikuesit dhe dashamirët e sporteve të ujit në Katalonia në një mënyrë që merr avantazhin e potencialit të madh të internetit, duke nxitur komunikimin ndërmjet anëtarëve të saj, për të forcuar dhe përhapur praktika të përgjegjshme dhe të qëndrueshme për mjedisin mjedisit mënyrën e këtyre sporteve, kombinuar nevojën dhe të drejtën e informacionit të saktë dhe vazhdimisht të përditësuar me ditë për katalanasit ditën e ujit që mbante ajo që ne të gjithë e duan ato në shtëpi, në vendet e tij të punës apo kudo që ata janë në sajë të transportueshmëri që lejojnë Widgets reja.
360Adresa e internetit zyrtare radio është www.360radio.info
360radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Andorra : 360radio ]