Dita e të Gjithë Shenjtorëve Radio Komuniteti është transmetuar nga Dita e të Gjithë Shenjtorëve në Kent. Radio është si emri i tyre sugjeron një radio stacioni në internet orientuar komunitetit. Objektivi i tyre kryesor pas transmetimit të tyre është për të siguruar programe të këndshme dhe informative për komunitetin e tyre e dëshiruar dhe ata kanë një njohuri të madhe të programeve të orarit shumë.
Dita e të Gjithë Shenjtorëve Radio Komuniteti adresa faqen zyrtare është www.allhallowscommunityradio.com

Dita e të Gjithë Shenjtorëve Radio Komuniteti
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Dita e të Gjithë Shenjtorëve Radio Komuniteti ]