Zëri i Amerikës 107.4 broadcasts its programmes embellish its playlists for a socially and culturally diverse chance. In plus to the programme of a difference of collection and recreation programmes, Zëri i Amerikës 107.4 transmeton prodhime të ndryshme anestezion. Their productions and information supported programs contains specified as circulating concern, i kuzhinës, etnik, argëtuese dhe sportive komik.

Zëri i Amerikës 107.4 Adresa e internetit është www.voanews.com

Zëri i Amerikës 107.4
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Zëri i Amerikës 107.4 ]