top logo
Më Gold Radio filloi transmetimin e saj në ajër në 01 Tetor 1999.Pjesen pjesa më e madhe e këtij zëri në radio e muzikës, me transmetim 24 oresh.Muzika nuk është një ndarje e veçantë, pavarësisht nga fakti se këngët dhe meloditë janë të cmuar dhe afirmuar më parë . Muzikë kryesisht të përdorura më parë 2000, ose ndryshe me një përzgjedhje e mirë e nderit bazë vite.Ne këtë është krejtësisht e emisionit dhe transmetimin e muzikës për mbrëmje muzika e specifikuar nga rrymat papromovuara. Më Gold Radio adresa e internetit zyrtare është www.topgold.al
Më Gold Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Më Gold Radio ]