Radio Thesari është transmetimit si një popull popullore dhe muzikë klasike të bazuar në radio stacionin e Shqipërisë. Radio Thesari ofron një shumë të ndryshim në programmings dhe ata gjithmonë zgjodhi playlists e tyre në përputhje me nevojën e dëgjuesve të tyre. Kështu që ka një radio që transmeton popullore dhe klasike muzikë është gjithmonë i mirë dhe Radio Thesari është një nga ato radio.
Radio Thesari adresa faqen zyrtare është www.positivegoldfm.com
Radio Thesari
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Thesari ]