Radio SPEKTRUM është audio unik, si dhe stacionet radio disiplina të ndaluar. Transmeton Radio SPEKTRUM për pjesët 24 orë në ditë, 12 muaj nga vitit kalendarik. Me një përzierje fantastike e Varieteteve audio. Radio SPEKTRUM përmban asgjë për të gjithë ata parafytyruar entuziastë audio. Radio SPEKTRUM adresa faqen zyrtare është www.radiospektrum.al
Radio SPEKTRUM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio SPEKTRUM ]