Radio Riki transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Riki transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban siç Lajme, Diskutim, Kulturë.

Radio Riki adresa faqen zyrtare është radioriki.com

Radio Riki
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Riki ]