Radio Picimuli është pak e radio stacioneve që transmeton programe për të gjitha llojet e dëgjuesve posaçërisht për fëmijët. radio ka shumë të programeve të radios që janë të dedikuar për të argëtojë dhe edukimin e fëmijëve. Ata me kujdes dekoron programet e tyre me programet e bukura bazë për fëmijët të cilat janë edhe si nga fëmijët. Radio Picimuli ka marrë shumë dëgjuesit fëmijë për ta.
Radio Picimuli adresa faqen zyrtare është www.positivegoldfm.com
Radio Picimuli
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Picimuli ]