Radio Pajtimi është në të njëjtën një radio që është edukative dhe muzikore në të njëjtën kohë. Radio Pajtimi transmeton ligjërata dhe programe të tjera akademike të cilat janë shumë të popullarizuara dhe të dobishme për dëgjuesit e tyre në të njëjtën Radio Pajtimi programeve transmetime radio e cila ka disa nga playlists të shkëlqyera me këngë popullore muzikore.
Radio Pajtimi adresa faqen zyrtare është www.radiopajtimi.com
Radio Pajtimi
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Albania : Radio Pajtimi ]